fbpx
  • +30 49 79 21
  • forlagetnelumbo@gmail.com

Forlaget Nelumbo

Forlaget Nelumbo

Velkommen til Nelumbo
Jeg byder dig velkommen til Forlaget Nelumbo. Et forlag med litteratur fra hjertet, drevet af passion og nærvær.
Min rejse

Litteratur har altid fulgt mig. I en ung alder var jeg trofast låner på skolebiblioteket og bevægede mig fra Troldepus til Puk og sidenhen i teenageårene, var det Stephen King, jeg kastede min læselyst over. 

Tiden gik, som det går for så mange, blev bøgerne erstattet med et travlt familie- og karriereliv. Bøger blev støvet i reolen og jeg sendte dem længselsfulde blikke.

Under min anden barsel vendte overskuddet og lysten for alvor tilbage, og jeg har nærmest læst nonstop siden. 

Det er blevet til fantastisk rejse. Jeg begyndte at anmelde bøger for forlag og forfattere, og i 2012 startede jeg bogbloggen Andrups Bookshelf op. Efterhånden udvidede jeg mine kompetencer. Det blev til hjælp til forlag med manuskriptvurderinger og betalæsning og redigering for forfattere.

Men rejsen stoppede ikke der… Det kriblede i fingrene for selv at bruge fantasien som altid har levet livligt i mig. I 2016 skrev jeg bogen Blind date, men det skulle først blive i 2018, at fortællingen fik en makeover og for alvor kom i handlen under titlen Kendras blind date. Bogen er første bind i en trilogi.

Min vision

Min vision med forlag er at udgive den gode i historie. Rigtig mange forfattere er branddygtige til at skrive, men bliver afvist, fordi deres manuskript er mangelfuldt i form af korrekturlæsning. Det forhindrer ikke mig i at give dem en chance. Hvis jeg kan genkende en dygtig skribent, så skal de have en mulighed.

Som eksempel kan jeg fremhæve forfatter Kis Baadsgaard, som er ordblind. I samarbejde har vi redigeret hendes bog og i dag kan hun med stolthed komme i boghandlen.

Det sukkersøde

På Nelumbo bliver det bøger med kærlighed, humor og drama, som jeg primært vil udgive; erotik, romantik og chick litt. 

Kærlighed kommer i mange former, så det kan lige så vel være kærlighed i et forhold, som kærlighed i familien.  

Jeg glæder mig til at forkæle læserne med litteratur fra hjertet.

Rikke Ella Andrup

Redaktør og indehaver Rikke Ella Andrup

Køb bøgerne her Luk